пров. Куренівський, 4/9

м. Київ, 04073

+38 044 467 26 40

+38 044 467 26 60

Компанія ТОВ НВП Техприлад взяла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA’ 2021

Компанія ТОВ НВП Техприлад взяла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA’ 2021, що відбулася 14-16 вересня 2021р. в Міжнародному виставковому центрі в місті Києві. Виставка була присвячена обладнанню та технологіям харчової промисловості.

Наша компанія, як офіційний представник в Україні низки європейських виробників, експонувала широку лінійку промислових клапанів, що застосовуються в багатьох промислових процесах при виробництві харчових продуктів: м’ясних, молочних, кондитерських, пива та безалкогольних напоїв, хлібопекарській промисловості, олійно-екстракційних заводах тощо.

Зокрема, на нашому стенді  експонувалися зразки:

  • Спеціальної запірно-регулюючої арматури для харчової та фармацевтичної промисловості, конструкція і матеріали якої відповідають сучасним міжнародним санітарно- гігієнічним нормам.
  • Арматури загально-промислового призначення, зокрема з широким асортиментом обладнання для технологічних процесів, де застосовується водяна пара та термальна олива.

 Відвідувачі виставки могли також отримати новий розширений оглядовий каталог виробів, що пропонує наша компанія. Переглянути каталог